ул. Јаким Стојковски бр.1, 2210 Пробиштип +389 32 483 131 info@probistip.gov.mk www.probistip.gov.mk

Регистар

Showing 11 - 20 of 42 Items
site thumbnail
site badge
РОЈАЛ Васе ДООЕЛ

Јаким Стојковски бр.16, 2210 Пробиштип

Фирмата се занимава со инвестирање во изградба на станбен и деловен простор, нивна …

032 483 079, 070 274 284
site thumbnail
site badge
Стрмош АД Рудници за неметали

Стрмошки пат бб, 2210 Пробиштип

070-264-531
site thumbnail
site badge
ПЗУ СОЛИН-ДЕНТ

ул.Јаким Стојковски бр.44, 2210 Пробиштип

Изработка на забнопротетски помагала

070-926-223
site thumbnail
site badge
ПЗУ ПРОБИ-ДЕНТ

ул. Јаким стојковски бр.40, 2210 Пробиштип

Стоматолошка ординација ПРОБИ-ДЕНТ

032 480 501, 071 261 101
site thumbnail
site badge
ПЗУ Доневска др.Паца

Ул.Јаким Стојковски бр.20, 2210 Пробиштип

Основана пред 20г., во почеток како самостојна специјалистичка ординација со еден лекар и …

+389 32 484 388
site thumbnail
site badge
Проком ДОО Пробиштип

ул.Ленинова бр.2, 2210 Пробиштип

032/482-537, 070/555-112
site thumbnail
site badge
Продизјн 2008

Ул.Миро Барага бб

Иверица, медијапан, ПВЦ и АБС трака, оков за мебел и производство на мебел …

078-471-473
site thumbnail
site badge
Про Спорт Трејд

Ул.11ти Октомври бр.21/17, 2210 Пробиштип

Продажба на спортска облека и обувки од овластен бренд и продажба на текстил …

078/442-100
site thumbnail
site badge
ПАНОВИ ДООЕЛ

ул. Миро Барага бб, 2210 Пробиштип

032 482 530
site thumbnail
site badge
ДПТУ Пав Мар Фарм

Ул.Никола Карев бр.18, 2210 Пробиштип

Производство и продажба на јајца и живина

032-483-460, 078/204-987