ул. Јаким Стојковски бр.1, 2210 Пробиштип +389 32 483 131 info@probistip.gov.mk www.probistip.gov.mk

Регистар

Showing 31 - 40 of 42 Items
site thumbnail
site badge
ДПТУ ГОГО Транс

ул. Јордан Стојанов бб, 2210 Пробиштип

Превоз на патници

075-448-058, 075-448-059
site thumbnail
site badge
Фунги Фуд

Добревска бр.6, 2210 Пробиштип

Собирање на шумски производиСвежо, замрзнато, сушено шумско овошје, свежа, замрзната, сушена и саламурена …

071-259-099
site thumbnail
site badge
Самостоен занаетчиски дуќан МИКИ

ул. Јордан Стојанов бб, 2210 Пробиштип

Фризерски и козметички услуги

site thumbnail
site badge
Екоформ ДООЕЛ – Пробиштип

Ул.Цветко Тонев бр.7А

Пилење и стружење на дрво

032/480-010
site thumbnail
site badge
ДОНЕВИ КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ Пробиштип

ул.„Јордан Стојанов” бр.18 2210 Пробиштип

Друштвото е основано во 2014 година од страна на Управителот Славица Донева која …

032-616-567
site badge
ТДВИЛ “ДАМИПАК” Пробиштип

Ул. Миро Барага бр.5 Пробиштип

Фабриката „Дамипак“ ДООЕЛ е основана 2000год. и со активно производство започ-на почетокот на …

032/481-808, 070/322-012
site thumbnail
site badge
ПЗУ Др Мијалче Андоновски

Ул.Никола Карев 23

071-278-668
site thumbnail
site badge
СЗД Бурекџилница “Сонце”

Ул. Јаким Стојковски бр.9 Пробиштип

Самостоен занаетчиски дуќан Бурекчилница „Сонце“ е основан во 2006год. Се наоѓа во „Стоковната …

070-465-744
site thumbnail
site badge
Бучиште ДОО

Ул. Јордан Стојанов бр.18

070/264-217
site thumbnail
site badge
ДПТУ АМТ ДООЕЛ

Ул. Марко Цепенков бр.3 2210 Пробиштип

За компанијата Нашата цел е да трајно се воспостават нови долгорочни партнерства со …

032/481-981, 075/493-346