ул. Јаким Стојковски бр.1, 2210 Пробиштип +389 32 483 131 info@probistip.gov.mk www.probistip.gov.mk

Showing 10 of 42 Items
ВЕТ МЕДИКА АНИМАЛ

ул.8-ми Септември бр.15-2/11, 2210 Пробиштип

Профил: АПИЦЕНТАР е прва регистрирана институција во Република Македонија која работи на …

078/431-472, 078/442-035

No Rating Yet

ТТК Банка – Пробиштип

Ленинов Плоштад 7

032 480888

No Rating Yet

Централна Кооперативна Банка

Јордан Стојанов 15, 2210 Пробиштип

032 483112

No Rating Yet

Стопанска банка АД Скопје (Банкомат)

Јаким Спиров 3, 2210 Пробиштип

032 484228

No Rating Yet

Стопанска банка АД Скопје – Пробиштип

Јаким Спиров 3, 2210 Пробиштип

032 484228

No Rating Yet

НЛБ Тутунска банка (Банкомат)

ул. Јордан Стојанов 2, 2210 Пробиштип

НЛБ Тутунска банка – Пробиштип, хотел “Сент Никол” АТМ

No Rating Yet

Алпина Деј ДОО

ул. Кочо Рацин бб, 2210 Пробиштип

Органско производство на традиционални сирења, кашкавал, бело сирење, биено сирење, урда од …

032 483 531, 075 287 490, 075 287 487

No Rating Yet

Адвокат Катерина Макреска Петковска

Јаким Стојковски бр. 7а, 2210 Пробиштип

Профил: Адвокат Катерина Макреска Петковска започна со работа во Пробиштип во јуни …

032 480 333

No Rating Yet

Ветеринарна станица

Ул.Миро Барага бб, 2210 Пробиштип

Ветеринарни услуги

032/483-165

No Rating Yet

Д’гна АТД ДООЕЛ

ул.9ти Мај бр.4, 2210 Пробиштип

Превоз на патници

078-300-482

No Rating Yet