ул. Јаким Стојковски бр.1, 2210 Пробиштип +389 32 483 131 info@probistip.gov.mk www.probistip.gov.mk

ПЗУ Доневска др.Паца

Основана пред 20г., во почеток како самостојна специјалистичка ординација со еден лекар и сестра. Денес работи со две ординации: матичен лекар и специјалистичка ординација за белодробни заболувања и туберкулоза. Специјалистичките прегледи најчесто се болни од Пробиштип, Кратово и Штип, кои имаат проблем со респираторниот систем. Има склучено договор со ФЗОМ, така да прегледите се достапни за сите задравстевено осигурани граѓани.

Останати информации / Other Information

Дејност:  Здравствена и социјална заштита
Број на вработени:  5
Основана:  1995

Contact

 • Ул.Јаким Стојковски бр.20, 2210 Пробиштип
 • +389 32 484 388
 • drpaca@yahoo.com

Opening hours

 • Monday:
  08-13 и 17-20
 • Tuesday:
  08-13 и 17-20
 • Wednesday:
  08-13 и 17-20
 • Thurstday:
  08-13 и 17-20
 • Friday:
  08-13 и 17-20
 • Saturday:
 • Sunday:

Comments

Comments are not allowed