ул. Јаким Стојковски бр.1, 2210 Пробиштип +389 32 483 131 info@probistip.gov.mk www.probistip.gov.mk

Про Спорт Трејд

Продажба на спортска облека и обувки од овластен бренд и продажба на текстил и обувки од неовластен бренд

Останати информации / Other Information

Број на вработени:  4
Дејност:  Трговија на мало

Contact

  • Ул.11ти Октомври бр.21/17, 2210 Пробиштип
  • 078/442-100
  • maja.stojkovska5@yahoo.com

Comments

Comments are not allowed